Pitali smo Toplane kada će početi sezona grijanja u Sarajevu?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nađi

Kako su sad opet pomjerili sezonu za 5 dana ? Najbolje naplaćujte cijelu godinu a nemojte grijati nikako. ****** vas skupština kantona.

Ara

Plima ima Rusija nije ugasila plin

Sender

***

Jass

1 jutro zahladni i odma se građani smrzavaju

vjezbajte

zima ce biti teska i duga, i nije naodmet da malo probate i da se smrzavate ako ste se oslonili na Toplane i ruski plin. Svakog casa moze biti zavrnut. Iskljucite se sa toplana i njihovog preskupog centralnog i kupite sebi sopstveno grijanje.

Fasade

Spustite cijene fasada za komunalne projekte utopljavanja.... Spustite....

Eki smrzavaju se?!

Kad, gdje??

Vratite Nedima

.... i termobaricki greben, sve ce onda biti OK

Naše patriote

Neće da se griju jer je to Ruski plin

/ Najnovije