Gras: U subotu privremena obustava i izmjene režima saobraćaja

0
Radiosarajevo.ba
Gras: U subotu privremena obustava i izmjene režima saobraćaja
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Ilustracija

U Sarajevu će sutra 28. augusta doći do izmjene u režimu saobraćaja

Gras obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza da će, u skladu sa rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog obilježavanja godišnjice stradanja građana Sarajeva u ulici Mula Mustafe Bašeskije (kod broja 64) doći do privremene i potpune obustave saobraćaja na dijelu navedene ulice.

Od raskrsnice sa ulicom Pehlivanuša do raskrsnice sa ulicom Niže banje u subotu, 28.08.2021.godine u vremenu od 10.55 – 11.25 sati doćiće do sljedećih izmjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza:

"Tramvajski saobraćaj odvijat će se na relaciji Nedžarići – Željeznička stanica, dakle tramvajski saobraćaj neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola – Baščaršija – Tehnička škola;

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

- Linija br. 31e Vijećnica – Dobrinja mijenjat će polazni terminal i dijelom trasu linije, te će polaziti sa terminala Drvenija, a na relaciji Drvenija – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom", navedeno je u saopćenju Grasa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije