GRAS obavještava građane o izmjenama u odvijanju javnog gradskog prijevoza za vikend

0
Radiosarajevo.ba
GRAS obavještava građane o izmjenama u odvijanju javnog gradskog prijevoza za vikend
Foto: N.G./Radiosarajevo.ba / Trolejbus u Sarajevu

KJKP GRAS obavještava sve građane o izmjenama u odvijanju javnog gradskog prijevoza sa početkom u subotu, 12. oktobra.

Zbog izvođenja radova na postavljanju završnog sloja asfalta u ulici Bulevar Mimara Sinana od raskrsnice sa ulicom Midhata Begića do raskrsnice sa ulicom Janka Jolovića u subotu, 12. oktobra, od 07:00 sati do nedjelje, 13. oktobra, do 07:00 sati doći će do privemene potpune obustave saobraćaja, što će dovesti do izmjene u odvijanja javnog gradskog prevoza:

Autobuska linija 38 Dobrinja-Ilidža djelimično će mijenjati trasu i od okretnice Dobrinja saobraćat će trasom linije 31e Vijećnica-Dobrinja do kružne raskrsnice ulica Želimira Vidovića Kelija, Olimpijska, Ante Babića i A transferzale, zatim A transferzalom, zatim ulicom Braće Mulić do ulice Kurta Šorka, a zatim ustaljenom trasom i istom trasom i iz suprotnog smijera;

Trolejbuske linije 103 Dobrinja-Trg Austrije, 107 Dobrinja-Jezero i 108 Otoka-Dobrinja djelimično će mijenjati trasu pa će od Dobrinje do kružne raskrsnice ulica Želimira Vidovića Kelija i Senada Poturka Senčija koristiti trasu autobuske linije 31e Vijećnica-Dobrinja a dalje ustaljenom trasom i tako u povratku.

I međunarodne agencije u potrazi za osobama koje su dojavljivale bombe u sarajevske škole

I međunarodne agencije u potrazi za osobama koje su dojavljivale bombe u sarajevske škole

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije