Gradnja mega-projekta na Trebeviću: Građani neprijatno iznenađeni - ogroman komad šume je nestao

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prestrašno

Odvratno, ružno i užasno. Totalno razočarenje u ovu državu, nedostatak svijesti o zaštiti prirode (Trebević je kao zaštićeno područje??). Uništavaju šume i onda se čude klizištima i slično. A ovo sve što se dešava na Trebeviću- ruglo prelijepe planine.

Glavni glupi omentar:

¨svjesna sam zasto to ovi iz RS rade¨. To kao ovi iz RS da naude fetivim Sarajlijama Bosnjacima? Kako gluuupo, boze sacuvaj. Svjesna si ti nicega! TO SE RADI DA SE ZGRNE LOVA? je li to tako tesko za shvatit? I u toj pohlepi za parama, nista nije sveto, tu se ako treba prodaju i vjera i nacija, a ne tamo neki hektarcic neke sumetine, to ce posjec, nece ni trepnut!

Lajkse iz dejndzeros

Odvratno, ružno i užasno. Totalno razočarenje u ovu državu, nedostatak svijesti o zaštiti prirode (Trebević je kao zaštićeno područje??). Uništavaju šume i onda se čude klizištima i slično. A ovo sve što se dešava na Trebeviću- ruglo prelijepe planine. ka Prestrašno Koje prirode? Ovi sto odlucuju tek dosli iz sume. Svako zelenilo ih asocira na zavicaj i traume i komplekse iz djetinjstva

Jokic

Dere trojka kožu,za naše dobro.

FUJ!!

FUJ sta radite klosari pohepni!!! Dabogda propali! Svakako se gusimo u smradu, jos nam i to malo sume posjecite!!

???

Dere trojka kožu,za naše dobro. ka Jokic Kakve veze trojka ima sa Brusem?? Brus pripada manjem entitetu

Gogo

Zašto ne prave veličanstveni pogled na Lukavicu i "KasinDo"?

ziks

Gradjani bi se trebali zahvaliti intelektualcima iz SDA da poslje godina granatiranja glavnog grada sa brda ostave te iste sto su granatirali na brdu.

Pitajte bakira

Odvratno, ružno i užasno. Totalno razočarenje u ovu državu, nedostatak svijesti o zaštiti prirode (Trebević je kao zaštićeno područje??). Uništavaju šume i onda se čude klizištima i slično. A ovo sve što se dešava na Trebeviću- ruglo prelijepe planine. ka Prestrašno

/ Najnovije