Građani Sarajeva izašli na ulice: 'Marijin Dvor nestaje pod tornjevima! Za koga i za šta?'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nbs

***

333

Ovu svu gradnju treba stopirati. Prvo i osnovno, devastira se grad i zatvaraju se vazdusni koridori. Drugo, u ovo su ugradjeni pranje love i korupcija. Izvolite, zaustavite dok se ne istrazi. Vrijeme je da gradjani pocnu da podnose krivicne prijave.

Tito i Dino

Sto trazili to dobili ( sebije i sve ostale oslobodioce za zaslu nim diplomama ,travnik ,bugojno,itd) ka Nbs Ali su zato sve stanove pokupovali nasi kadrovi kartela.

Ja1

***

Mandic

***

Darije

Ljudiiii, dzaba vam centar grada, ode nam Trebevic. Sprema se jos jedna skalamerija. Ubise nam pluca grada bjelosvjetski muntarosi.

333

@Ako To je potpuno bezvezna prica. Grad sluzi za gradski zivot, i svaki grad u Evropi pazi na svoje zelenilo i ne gradi biznis centre od 30 spratova u starom jezgru grada. Ko hoce na selo i u predgradje, medju te bogate, neka ide i tamo betonira. Ja cu rado ostati sa siromasnim ljudima u gradu. A nama ne treba biznis centar, jer se skoro niko ne bavi biznisom (osim ako pod biznisom ne podrazumijevamo pranje love, preprodaju nekretnina, i ostala muljanja). Kada bude trebao, gradice ga razumni ljudi na suvislom mjestu i na suvisao nacin.

333

I da, jedva cekam da vidim kako ce "investitori" praviti koncertnu dvoranu i druge kulturne sadrzaje. Organizovane kriminalne grupe na Balkanu su poznate po senzibilitetu za kulturu i potrebe zajednice.

Pogledaj nocu trebevic da znas ciji je

Ljudiiii, dzaba vam centar grada, ode nam Trebevic. Sprema se jos jedna skalamerija. Ubise nam pluca grada bjelosvjetski muntarosi. ka Darije Sta vi imate s tim, trebevic je srpski. Pogledaj prema tornju po noci ako ti jos uvijek nije jasno. Vi se pitate samo u kasabi ispod trebevica.

/ Najnovije