Dogovorena saradnja između Općine Centar i KJKP Park

0
Radiosarajevo.ba
Dogovorena saradnja između Općine Centar i KJKP Park
Općina Centar / Održan sastanak predstavnika Općine Centar i KJKP Park

Predsjedavajući Općinskog vijeća Centar Sejad Đozo zajedno sa dopredsjedavajućom Irom Adilagić ugostio je danas novoizabranog vršioca dužnosti direktora Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća Park Adisa Bešlića i izvršnog direktora za proizvodnju, inženjering i kapitalne investicije Adnana Čustovića.

Na sastanku je, između ostalog, razgovarano o zajedničkim projektima koje Općina i pomenuto komunalno preduzeće planiraju zajednički realizirati u narednom periodu. Akcent je stavljen na uređenje i održavanje zelenih površina, a posebno na uređenje parka Betanija.

Predsjedavajući Đozo i dopredsjedavajuća Adilagić čestitali su direktoru imenovanje na poziciju i poželjeli mnogo sreće u budućem radu, te izrazili nadu u dobru saradnju.

"Siguran sam da će saradnja biti na zavidnom nivou. Mnogo je projekata koje možemo zajednički realizirati na dobrobit naših sugrađana", kazao je predsjedavajući Đozo.

Direktor Bešlić je izrazio spremnost preduzeća „Park“ da sarađuje sa Općinom Centar u svom punom kapacitetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije