Do 13 sati: Tramvaji sutra voze samo do Skenderije

Fena
Do 13 sati: Tramvaji sutra voze samo do Skenderije
Radiosarajevo.ba / Ilustracija/Tramvaj
KJKP "Gras" obavještava korisnike da će zbog prolaska kolone vozila koja prevozi ekshumirana identificirana tijela žrtava masakra i genocida u Srebrenici, u subotu 9. jula od 11.00 do 13.00 sati doći do izmjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza.

Tramvajski saobraćaj neće biti u funkciji na relaciji Skenderija - Baščaršija - Higijenski zavod, linije 3 Ilidža - Baščaršija i 1 Željeznička stanica - Baščaršija umjesto preko Baščaršije saobraćat će preko okretnice Skenderija.

Autobuska linija 31e Vijećnica - Dobrinja mijenjat će polazni terminal i dijelom trasu linije, te će umjesto s Vijećnice polaziti s terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije - Skenderija saobraćat će trolejbuskom trasom.

Trolejbuski saobraćaj za Jezero neće biti u funkciji odnosno trolejbusi koji saobraćaju na linijama 102 Otoka - Jezero i 107 Dobrinja - Jezero bit će preusmjeravani na okretnicu Trg Austrije.

Autobuske linije za Podhrastovi, Bare, Koševsko Brdo i Breku mijenjat će polazni terminal i umjesto s terminala Dom Armije polazit će s terminala Sutjeska. Autobuska linija za Jagomir, te minibuske linije za Sedrenik i  Hrastove II mijenjat će polazni terminal i umjesto s terminala Park polazit će s terminala Sutjeska, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću KJKP "Gras".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije