Denis Stojnić postao član Unije socijaldemokrata: Želimo stvarati bolju BiH

Radiosarajevo.ba
Denis Stojnić postao član Unije socijaldemokrata: Želimo stvarati bolju BiH
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Denis Stojnić
Nakon što je, kao kandidat Demokratske Fronte, na prethodnim lokalnim izborima osvojio mandat vijećnika u Općinskog vijeću Općine Stari Grad, a zatim napustio i ovu stranku, Denis Stojnić odnedavno postao je član Unije socijaldemokrata (USD).

Stojnić je angažman u svojoj novoj političkoj partiji potvrdio objavom na Facebooku, istaknuvši kako je zadovoljan što se pridružio partiji koja, kako kaže, u svom članstvu ima brojne istaknute ličnosti.

"Ovom prilikom bih želio obavijestiti svoje fanove, prijatelje i ljude koji me podržavaju da sam postao član USD-a, s predsjednicom Mirom Jurić na čelu, koja je također dopredsjedavajuća Gradskog vijeća Grada Sarajeva i dopredsjedavajuća Općinskog vijeća Novi Grad", napisao je Stojnić.

Istaknuo je i kako će mu biti veoma drago sarađivati sa članovima ove stranke među kojima se nalazi Stjepan Kljuić.

"Zajedno s ovim ljudima ću se truditi za razvoj boljeg Sarajeva, kantona, pa i cijele Bosne i Hercegovine", zaključio je Stojnić.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije