Čitatelj se osvrnuo na novu stazu u Sarajevu: "To su bačene pare, bolje da su napravili park"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

park

grade se ko fol parkovi, staze su sve šire, betona je sve više, zelenila je sve manje ...na kraju ostane par stabala, malo zelene trave, a sve ostalo je beton !

Kakve staze

Necemo jesti travu ako dodje do belaja, sijati zitarice, puniti silose, puniti zalihe hrane, nasem neukom narodu samo na pameti gluposti.

Joja

Hadibajric je mala maca sta radi ovaj rumeni seljackoglavi lopov. Samo pogledajte njegove mega projekte. Samo asfaltiranje povrsina potpuno nepotrebnih za zivot a po Alipasinu rupa do rupe, kocke izvaljene a postavio klupe za sjedenj u sred zime. Fuujjjj lopove

Oko

Fino ste ovo sredili koje drvo posijati u parku nije na odmet

A-ha

Zašto ne pustite moj komentar? Sasvim normalna kritika, objavljujete druge bljuvotine a moj komentar ne. Ne razumijem

Ja1

Mene jako nerviraju ovi radovi u godini izbora, onda se pocnu pare trositi na polovicne projekte i izrade sumnjive kvalitete. U sustini su to skoro po pravilu bacene pare a sve sluzi samo u svrhu promocije i prikazivanje kao da se nesto radi

nApolje

Projekti na kojima zarađuju firme bliske vlasti. Umjesto da trajno riješe problem polomljenih kocki od kojih možeš nogu slomiti oni svake godine zamijene stotinjak komada i iduće godine sve isto. Sve kocke treba trajno ukloniti jer se nisu pokazale dobre naročito ove jednokratne nove. Alipašino Polje je najviše zapostavljeno od završetka rata jer je najviše apoliticno i veoma malo ili nikako nema stanovnika zaposlenih u općini. Još nisu sanirane ni ratne štete .

Naprđivać

Naajace su ovi seernjatori preko tipovnoce.. Čitav život samo nesto seerendaju.. Uradite nešto konkretno 💩 !

IKS

Naajace su ovi seernjatori preko tipovnoce.. Čitav život samo nesto seerendaju.. Uradite nešto konkretno 💩 ! ka Naprđivać Mislis na seronje poput tebe koji pisu gluposti, a nisu bas pismeni?

Kakve staze

Necemo jesti travu ako dodje do belaja, sijati zitarice, puniti silose, puniti zalihe hrane, nasem neukom narodu samo na pameti gluposti. ka Kakve staze ovi negativne ocjene su pokazatelj da sam u pravu kad kazem da je nasem narodu samo bezposlica na pameti.

TBJ

je li moguće da ste ovo podijelili hahaha čovjek ima 70 godina i sve mu je strmo i on se smatra relevantnim da priča protiv načelnika. Čija je ovo igra? Šta treba, da poravna Mojmilo i Alipašino da bi njemu bilo lakše hodati???

Tuner

Citatelj od 70 godina ima kondicije i dnovinaru je On autoritet. Koje ste vi belegije

Icycontribution

Zelene povrsine ne propadaju ako na njima nista nije izgradjeno. Novinar neki bas turbo urban papak. Vrhunac gluposti vlasti je pranje para na betonitanju koje ne sluzi nicem dok potrebe gradjana ostaju po strani, cak I kad se radi o betonu....

Ggge

je li moguće da ste ovo podijelili hahaha čovjek ima 70 godina i sve mu je strmo i on se smatra relevantnim da priča protiv načelnika. Čija je ovo igra? Šta treba, da poravna Mojmilo i Alipašino da bi njemu bilo lakše hodati??? ka TBJ pa stariji šetaju i pješace a mladi se vozikaju i kàraju.

Tatar

Mnogo je stvari koje su promašene od toga se sastoji Ne sns

Sedam na mojmilu imate smrad gdje se djeca ne smij

Inspektori treba da zatvore zbog čega i nema mladih se m mjestana i leglo narkomana i alkoholičara.

Sedam na mojmilu imate smrad gdje se djeca ne smij

Zaraza na mojmilu kod dječjeg igrališta a tu se odvijaju narkomanske i alkoholičara te im ni policija 👮 ne može ništa jer imaju dobar pregled terena

/ Najnovije