Četvrta gimnazija u novom ruhu, za rekonstrukciju izdvojena 91.000 KM

Radiosarajevo.ba
Četvrta gimnazija u novom ruhu, za rekonstrukciju izdvojena 91.000 KM
Općina Ilidža za rekonstrukciju Četvrte gimnazije u školskoj 2016./2017. izdvojila je 91.000 KM.

"Sredstva koja su dobivena iskorištena su za rekonstrukciju mokrih čvorova i zamjenu elektroinstalacija", kazao je direktor ove škole Elvir Korjenić, te dodao da su Općini Ilidža i načelniku u to ime pripremili prigodan program zahvale.

Učenicima se obratio načelnik Općine Ilidža Senaid Memić.

"Obrazovanje vas naš je prioritet. Napredniji ste u tehnologiji, poznavanju stranih jezika od nas, a trebate i biti u svakom pogledu bolji od nas. Budite uporni u svemu što radite. Uvijek je bilo pravde i nepravde, ali svojim obrazovanjem i znanjem borite se za pravdu i ne dozvolite nikome da stane ispred vas. Ova sredstva Općine Ilidža gdje će se utrošiti nismo odlučivali mi, već vaši menadžment i nadam se da su utrošena da vama bude bolje", rekao je, između ostalog načelnik Memić.

Direktor Četvrte gimnazije Elvir Korjenić zahvalio je Općini i načelniku Memiću na izdvojenim sredstvima, iskazavši nadu i želju da će saradnja s Općinom se i dalje nastaviti.

"Sredstva smo utrošli za obnovu šest mokrih čvorova, gardarober, zamjenu instalacija na prvoj etaži s LED rasvjetom i hvala načelniku na razumijevanju za naše potrebe", izjavio je Korjenić.

Načelniku je uručena zahvalnica i poklon slika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije