Irfan Čengić o klizištu u općini Stari Grad: 'Imamo dva problema. Jedan od njih je kamenolom"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dijalektičar

Načelniče, mi ćemo svi protestvovati da vi idete u zatvor, jer znate za ovaj problem odavno, tek sad govorite o tome. Trebali ste davno i alarmantno izaći u medije sa tim. sada je kasno za te vaše apele i gluposti, radi se o večeras. Ja lično vas smatram odgovornim. Nemojte više priče, tako je već 20 godina, ali vi ste se prihvatili funkcije da to rješaate, ne da držite još 20 godina. Nije biti načelnik samo se uslikati, nacelnik je odgovorna funkcija, za živote. Mislim da vam je ovo zadnji mandat.

Majk

To je sve što si uradio??? Kralju baš si sposoban

Sarajka

Ma šta ga briga, dobio još 4 godine, sigurna plata i poslovi s jaranima. Pa će onda preći na fedralni nivo. Stari Grade***

nasvasta

Ne davati dozvolu firmama koje nemaju uposlenog angažovanog sa odgovornošću stručnjaka i problem riješen ,ali može u kriminalnih političara samo nek je podoban SDA škola.

ohhh

ooooooooo javio se PIMovac. sad se i klizista razumije. srednjoskolac sve zna. nema dalje

vidi mu one gubice ko u

preživara iz sitnog blaga,... usta ko da su mu uvijek puna vode pa stisne usne da ne poprska sve oko sebe. uglavnom, ogavan lik, taman za sarajislamabad.

...

Ovi likovi za koje se glasa na svim dosadašnjim izborima nisu sposobni riješiti ni jedan problem. Uvijek se loptica prebacuje drugima i tako u krug.

Ma sta je bolan upitno

Ti si izašao da pričaš bez informacija. Ti si načelnik bez da znaš u tančine sta se radi i kakvo je stanje na terenu. Hao stari grad a ne New York. Ljudi moji ko nam vlada u gradu.

Svega nam je dosta

Šta je balavac čekao do sada? Svi su se jako prepali svojih odgovornosti, ministar Delić se toliko hvali kako baš svi rade super i savršeno da ga je jako neprijatno slušati. A to sve čita sa papira ponavljajući jedno te isto. Ukakal se od straha za fotelju.

sda zanemaruje to 20 godina a ne cengic

ne pljujte po cengicu koji sam ima dvadesetak godina. pljujte po sda koja to zanemaruje vec 20 godina. dosta je vas da botova koji bi da nas vratite u srednji vijek.

/ Najnovije