Burne reakcije građana Sarajeva: "Ovo stanje na Baščaršiji je nesnošljivo"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

bljak

Trazili ste PIMovca, eto vam sad. Cim to vatromet ispaljuje ns svoje ime i slavi sebe u ogledalu, ne moze biti insan. Grabi i gazi sve pred sobom da sebe ustolici smecar. Najradije bi on bagere da to sve sravne i las vegas kladare i kasina da gradi.

Hahaha

Sdp marketing. Panoe treba ukinuti totalno. Kao ceska

Ni u Čačku nije ovako

Dokle kriminal seže! Čak je i papanluk postao dio folklora zahvaljujući načelnicima i gradonačelnici. Pa ko je ovo smislio? Ugrožavanje sigurnosti saobraćaja kao i vizualno zatrpavanje jezgra čaršije. Ko uopšte dozvoljava da se novac baca na ovakve bedastoće?

Nema građanske svijesti

Ovi idioti koji su to odobrili nisu osobe sposobne baviti se ozbiljnim problemima poput klizišta. Ali, sami ste birali pa sretno!

Milutin Hadzijamakosmanbegovic

Tako ti je kad focak dode na celo carsije.

komentar

dzabe pisati nesto protiv one benjamine, kad god napisem kriticki komentar on se obrise, od sada samo cu sebi govoriti “ne pisi nista, ne pisi nista, ne pisi nista”

/ Najnovije