Apel stanara u Sarajevu zbog nasilnog komšije: 'Živimo u strahu'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pando

U ovom naselju svaki haustor ima barem jednog ovakvog. Razlika je u nijansama šta pije ili koristi.

Dudak

Skupite se kukavice jadne i prebite ****o , sta cmizdrite . U drzavi bez zakona i policije u kojoj je sve korumpirano narod mora završavati sa ovakvim olosem

Ja1

Lijepi mrak, skupite se dobro ga prebijete i tako svaki put kad nekoga samo pogleda. Postat ce mala maca

Zajebo si se što kažeš država bez zakona.

>>Skupite se kukavice jadne i prebite ****o , sta cmizdrite . U drzavi bez zakona i policije u kojoj je sve korumpirano narod mora završavati sa ovakvim olosem ka Dudak<< E napravi ti nešto pa ćeš vidjeti ima li zakona.Za sekundu ćeš biti u hapsu.Policija štiti drogeraše to su im glavni prodavači i konzumenti.Imao sam isti problem i kad sam drotu kazao bacit ću drogeraša sa petog kazao mi je da ga ne smijem pogledati jer ću ja krivično biti gonjen.Za pošten svijet ima zakona za lopove i drogeraše nema mogu raditi šta hoće.Pokradoše Boga oca i uništiše ljudima imovinu ništa nikom ništa.

Nadimak...

Joj kako bi mu cekicem od 5 kg kost po kost polomio...sta cekate....

Han

"Jedna od mjera u narednom periodu su i protesti i blokada glavne saobraćajnice. " .... Svaku blokadu saobracajnica treba specijalna policija da ukloni vodenim topom. Gospodo, blokirajte parlament, MUP, blokirajte odgovorne a ne da uskracujete svim gradjanima pravo na slobodno kretanje.

tuner

stidite se. treba vam neko da rijesi ovu zivinu. pih. placite ako ne znate sami

Bbbb

Ma polomite to smece kad niko ne vidi nemojte se brukati.

Iva

75 stanara Imali makar trojica sa mudima? Pozovite Štetu i Uka koji se samo hvale a možete i supke iz Trojke

/ Najnovije