Ambasada SAD o obustavi isporuke plina za Sarajevo: Građani izloženi riziku od beskrupuloznih ljudi!

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

Umjesto prazne price promijenite zakone po kojima bi se oduzelo pravo svakome ko pokusava da blokira napredak BiH. Jasno staviti o cemu moze dom naroda da odlucuje i koja su to pitanja naroda o kojima oni mogu odlucivati. Stvar bi ubrzo bila rijesena, ovako mlate praznu slamu

Haha

Napravite Gradžansku ili prestanite lagati ovaj napaćeni ummet!

E, neka ste konstatovali

Greska, građani su 30 godina izlozeni riziku od beskrupuloznih ljudi.

Hahah

Sa svim se bave da zakuhaju, fuj

Koji

I da naravno se njihov kupuje po duplo skupljoj cijeni ier oni inace brinu o nasim gradjanima, poznati su od kada su nastali da samo brinu o interesima naroda sirom svijeta. Duse drage.

Trla baba...

I da naravno se njihov kupuje po duplo skupljoj cijeni ier oni inace brinu o nasim gradjanima, poznati su od kada su nastali da samo brinu o interesima naroda sirom svijeta. Duse drage. ka Koji Nikakav ti je to argument. Evo plaćam ruski jeftinije pa mi ga gase i ucjenjuju me zajedno sa komšijama. Svake godune pred zimu slušam prijetnje o zavrtanju, smrzavanju i to sve za svoj novac. Spreman sam i skuplji da plaćam al da me niko ne zaj... . za moj novac.

Jednodnevna plinska afera

Koji šou

071

Kao npr. od onih koji hoce da nam uniste zemlje kopanjem litijuma? Drugo, Dayton je napravljen za beskrupulozne ljude, koji su svo ovo vrijeme partneri medjunarodne zajednice naustrb gradjana. Da mozda ipak razne teme otvorimo malo ozbiljnije i malo dublje pogledamo u srz problema i ociglednim nacinima za njihovo rjesavanje o kojim jos uvijek zapad ne zeli ni da cuje. I cisto usput, ovoliko insistiranje na kompanju litijuma u Srbiji, i ovoliko laganja i petljanja oko zastite okolisa, samo pokazuju koliko je zapad slab i nesposoban i dokle ga je doveo neoliberalni kapitalizam. Ni saraf nisu u stanju da proizvedu, a htjeli bi da se takmice u proizvodnji litijumskih baterija i elektricnih auta, gdje je bitka vec davno izgubljena. Dabili imali realnu ekonomiju, a ne uzimanje kajmaka preko papira na kojim pise 'dodjem ti'.

071

@Trla baba Nema potrebe inace da ga placamo skuplje. Nema potrebe ni da ga placamo po ovim sadasnjim cijenama. Plin je i sada preskup za konacnog korisnika jer se u sistem nabavke i distribucije ugradio svako i njegova *****. Samo treba pogledati cijene plina na svjetskom trzistu, kretanje cijena i ponasanje proizvodjaca, i sve ce se samo kasti. I da, treba imati vise izvora svega. Samo budala, kao npr. Njemci, se dovedu u situaciju da u potpunosti zavise od neke drzave za kljucni energent. Zasto Francuska nabavlja plin iz najmanje 5 drzava/regija, zasto nije ugasila svoje atomske elektrane, i zasto jos uvijek moze da izvozi struju? Jer nisu toliko glupi.

Proteus2

Ambasada je zabrinuta a upravo ovakve i drže na vlasti a o svemu se pitaju. Južna interkonekcija Draganova ili njihova, ko će kajmak da kupi i porodicu da zapošljava?? Kad građani jedan dan polude morat ćete ove korumpirane na vlasti primiti u dvorište ambasade da ne budu pojedeni.

Laxative

Znači hoćete da kažete da će nam sve ovako veselo biti dok ne počnemo kupovati vaš plin, pod vašim uslovima i da se Čović ne miče iz vlasti??

Sarajlija

Pa reagujte, vinste nam sklepali dejton, onomislamisticko ****o potpisaož sada je na vama da reagujete

Sarajlija

***

zulfikar original

ovo izgubilo svaki kompas, ovi soroševski medijumi! šta koga briga za mišljenje hameričke hambasade i domaćih poltrona koji piskaraju u njoj i proslješuju ovim yetim-medijima

Laxative

Covic se ne e micati jer je legalno izabran voljom naroda, ko ga ne voli neka pusi ****, eno mu bakir pa nek njumu lize ****cu, nebo vam unitaristickiž islamisticki zlocinac ***** ******enu ka Sarajlija Volite vi da ga predstavljate da ste ga birali, ako vam je on krajnji domet, kuku vam se, osim možda ako ne voliš toliko njegov nacionalistički zagrljaj i izričaj. Za Amerikance je bitno da sav taj posao naštele nekom svom privatniku iz administracije i svi su dobitnici, mislim koverti i položaja.

nasvasta

Samo Sipa i tužioci mogu riješiti svako ugrožavanje normalnog života građana jedini uslov da rade za državu i građane a ne za političku mafiju.

071

@Sarajlija Ovdje niko nikada nije izabran voljom gradjana. HDZ, kada se uzmu u obzir razmjere izborne kradje i izbornih manipulacija, dobije oko 15-20 000 glasova - ako sam velikodusan. Interesantno, ali bas toliko ljudi posljednjih godina izlazi u BiH na izbore u Hrvatskoj.

Kauzalitet

Sve dok nama u BiH podmecu nacije Kraljevine SHS kao nekakve “narode” (konstitutivne) nece biti mira, napretka i slobode. Kako tih naroda nije bilo prije XX vijeka?

Nadimak

Umjesto prazne price promijenite zakone po kojima bi se oduzelo pravo svakome ko pokusava da blokira napredak BiH. Jasno staviti o cemu moze dom naroda da odlucuje i koja su to pitanja naroda o kojima oni mogu odlucivati. Stvar bi ubrzo bila rijesena, ovako mlate praznu slamu ka Ja1 . Onda nebi mogle Srbija i Hrvatska da upravljaju Bosnom. Sve sto se hrvata i srbuje po BiH, a nije dijaspora tih drzava, su trojanci na zadatku unistenja rodnog gnijezda, Bosne. Sto bi narod rekao: kukavicija jaja.

Kako ko

Nikakav ti je to argument. Evo plaćam ruski jeftinije pa mi ga gase i ucjenjuju me zajedno sa komšijama. Svake godune pred zimu slušam prijetnje o zavrtanju, smrzavanju i to sve za svoj novac. Spreman sam i skuplji da plaćam al da me niko ne zaj... . za moj novac. ka Trla baba... Pa placaj i budi podanik, ako tako zelis, ali ne zele svi. A Bosna su svi a ne samo jedni, kad se to shvati bit ce Bosne.

Kako ko

Sve dok nama u BiH podmecu nacije Kraljevine SHS kao nekakve “narode” (konstitutivne) nece biti mira, napretka i slobode. Kako tih naroda nije bilo prije XX vijeka? ka Kauzalitet Pa procitaj nesto ili pogledaj stare fotografije, nemoj biti neuk.

Nadimak

Sve dok nama u BiH podmecu nacije Kraljevine SHS kao nekakve “narode” (konstitutivne) nece biti mira, napretka i slobode. Kako tih naroda nije bilo prije XX vijeka? ka Kauzalitet . Zar BiH, povijesna Bosna, nije starija od Jugoslavije, Berlinskog kongresa, otkrica Amerike? Njena populacija, na njenoj teritoriji gotovo milenij dijeli iste drzavnosti, isti jezik, tradiciju i kulturu. Jedan je narod u vise religija. U Kraljevini SHS podjelom stanovnistva po vjeri u BiH od katolika napravise NACIJU HRVATE, a od pravoslavaca NACIJU SRBE, iako nisu dijaspora Srbije i Hrvatske! Nisu genetski ni vecinski slaveni.

Kako kad

Pa placaj i budi podanik, ako tako zelis, ali ne zele svi. A Bosna su svi a ne samo jedni, kad se to shvati bit ce Bosne. ka Kako ko Greška!!! Upravo je suprotno od toga sto si napisao i ti to dobro znaš Đuro. Podanički je plaćati plin onome ko te ucjenjuje i gasi ti ga kad mu prahne, a ne onaj koji je skuplji. I nemojte mi vi o podaništvu trofazni, istorija vas demantuje.

Raduj se narode

Ma pusti ambasadovce, Ramo proplivao u Turskoj.

/ Najnovije