KS / Abdulah Skaka i Sebija Izetbegović na proslavi sa štićenicima Gerontološkog centra

01. 01. 2020. u 19:12:00 Fena

Shares: 90

Direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu dr. Sebija Izetbegović i gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka prisustvovali su organiziranoj proslavi Nove godine za štićenike Gerontološkog centra.

Kako je saopćeno iz ureda gradonačelnika, nekoliko stotina štićenika uživali su u muzičkom programu i poklonima koje je za njih osigurao Grad Sarajevo, a nakon što su protekle sedmice uručeni medicinski kreveti.

Tokom razgovora gradonačelnika Skake sa dr. Izetbegović i direktoricom Centra Melisom Abadžić Hodžić, bilo je govora o osiguranju dodatnih zdravstvenih usluga za štićenike Centra.

Uprava i korisnici su tokom druženja zahvalili na podršci, posebno zbog najavljene jače saradnje sa Gradom, ali i Kliničkim centrom.

"Postoji puno toga na čemu možemo zahvaliti štićenicima ovog Centra koji su naši sugrađani, zato im pokažimo ljubav, pažnju i dužno poštovanje! Bila mi je čast provesti vrijeme sa njima, ali i upravom i uposlenicima Gerontološkog centra", istakao je Skaka.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA