Zoran Čegar potvrdio: "Pucali su na moju kuću, rekli su da ću biti drugi Jozo Leutar"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Samo metak I u čeloa na sudu se to kaže da si mu pucao u nogu ali se on bacio!

Jole

Nedaj se Zoka!!!

Pehlivan

Učini nešto za ovaj grad i ubij se Zorane. Svima ćeš olakšati, pa i sebi. Bolesnik.

Alac

Ne mogu da vjerujem da je ovo govedo još policijski službenik! Neka sve propadne i neka se Bosna raspadne kada nam je ovakva policija!

@alac

Ne mogu da vjerujem da je ovo govedo još policijski službenik! Neka sve propadne i neka se Bosna raspadne kada nam je ovakva policija! ka Alac Tebe ko da Feraget i Muriz savjetuju. Pihh.

Alac

Da, na strani sam Muriza i Ferageta i uvijek ću biti! Ovo govedo može samo levate ovako da laže. Presmješne su mu tvrdnje da mu je snimak montiran i da je imao problema sa narkomanom! Ovo može samo ovcama prodavati! Pitanje za sve patriote: Koliko je ovo govedo bilo u ratu tokom rata, a koliko izvan Bosne?

666

Izgleda da dugogodišnje nasilničko ponašanje dolazi na naplatu..

Joj

Ti si obicna prodan dusa, jad obicni.

Dodik novom američkom ambasadoru u BiH: Što ćeš na proslavi "Dana nezavisnosti".

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik zamjerio je novom američkom ambasadoru u BiH Michaelu Murphyju prisustvo na svečanoj ceremoniji obilježavanja Dana nezavisnosti BiH. Dodik je kazao da ovaj potez ambasadora Murphyja predstavlja “ignoriranje službenih stavova BiH i grubo miješanje u njena neriješena unutrašnja pitanja”. U pismu upućenom američkom ambasadoru u BiH, Dodik je napisao da obilježavanje “ovog nepostojećeg praznika doprinosi dodatnoj konfuziji u BiH i dovodi do još dubljih podjela u već podijeljenoj zemlji kakva je BiH”. “Koristim ovu priliku da Vas podsjetim da u BiH ne postoji Zakon o državnim praznicima u BiH, niti postoji konsenzus predstavnika naroda i entiteta u vezi sa ovim pitanjem. Samim tim, ne postoji Dan nezavisnosti BiH niti je 1. mart državni praznik u BiH kako to godinama navode političari iz FBiH”, naveo je Dodik. Dodik u pismu Murphyju navodi kako prihvaća činjenicu da je demokratsko pravo svakog od tri konstitutivna naroda u BiH da obilježava svoje praznike, ali pokušaji da se ti nacionalini praznici prikažu kao “državni praznici BiH” i da se za njihovo obilježavanje koriste resursi institucija BiH, predstavlja najgrublju zloupotrebu tih institucija i ne doprinosi stabilnosti u BiH.

Smuk

Campara je dio zelene hobotnice koji je po zadatku ili dogovoru prešao u nip

Zenga

Zoka zatreba li zovi ima još gazija da te ne ostave samog

@alac

Da, na strani sam Muriza i Ferageta i uvijek ću biti! Ovo govedo može samo levate ovako da laže. Presmješne su mu tvrdnje da mu je snimak montiran i da je imao problema sa narkomanom! Ovo može samo ovcama prodavati! Pitanje za sve patriote: Koliko je ovo govedo bilo u ratu tokom rata, a koliko izvan Bosne? ka Alac Dok je Memic i njegova postena i casna porodica po Hrasnici prodavala oruzje na pocetku rata i na tom zaradjivali pare, Zoka je branio svoj grad.

Krofi

Sama izjava cegara govori da je on umijesan u ubitstvo leotara

Alac

Pun mi je k. kvazi heroja. Sramota je smatrati herojem čovjeka koji je zatvarao taoce, čovjeka koji nije spriječio ubistvo 6 ljudi u Dobrovoljačkoj. Sramota je zločince smatrati herojima. Sramota je kriminalce smatrati herojima. Postoje pravi heroji pa ne tuku djecu po ulicama, sramota je zbog njih. Sramota je onu sačekušu 02.05.1992. ispred Doma sindikata smatrati herojstvom!

Lisičić

Nešto si se bakiru gadno zamjerio

/ Najnovije