Zapaljen automobil u Sarajevu

Fena
Zapaljen automobil u Sarajevu
/ Ilustracija: PP
Rezultati uviđaja pokazali su da je Golf 4 u ulici Vladimira Nazora, općina Novi Grad Sarajevo, u utorak rano ujutro namjerno zapaljen. Policija traga za počiniocem ili grupom koja je to uradila.

Prilikom požara na vozilu, čiji je vlasnik K.N. iz Sarajeva, nije bilo povrijeđenih osoba. O tome je obaviješteno Tužilaštvo Kantona Sarajevo.

Pronalazak oružja

Policija je u utorak iza ponoći kod M.A. (1953.) iz Sarajeva pronašla pištolj ''cz'' s okvirom i sedam metaka za koji ne posjeduje odobrenje nadležnog organa.

Zbog toga je i uhapšen, a o slučaju je obaviješteno Tužilaštvo Kantona Sarajevo.

Razbojništvo u Konzumu

Dvije nepoznate osobe u utorak oko 19 sati opljačkale su prodavnicu ''Konzum'', u ulici Patriotske lige, općina Centar Sarajevo. Prijeteći pištoljem oteli su određenu sumu novca. O razbojništvu je obaviješteno Tužilaštvo Kantona Sarajevo.

Uhapšen zbog posjedovanja marihuane

Policijski službenici u srijedu iza ponoći uhapsili su S.M. (1989.) iz Sarajeva kod kojeg su pronašli jednu ručno spravljenu cigaretu sa zeljastom materijom koja asocira na marihuanu.

O pronalasku je obaviješteno Tužilaštvo Kantona Sarajevo, saopćeno je iz MUP-a KS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije