Bijeljina / Zapaljen automobil savjetnika bivšeg ministra sigurnosti Dragana Mektića

16. 01. 2020. u 07:56:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Noćas, oko 22.25 sati, za sada nepoznate osobe podmetnule su požar i zapalile u centru Bijeljine, u Ulici neznanih junaka broj 9, putnički automobil Reno klio vlasništvo Andrije Kulića, savjetnika bivšeg ministra sigurnosti Dragana Mektića, bivšeg direktora Pavlović banke i člana Uprave zvorničke Alumine. Vozilo je potpuno uništeno u požaru, a materijala šteta je velika.

Ovu informaciju na svom blogu potvrdio je poslanik SDS-a u NSRS-u Nebojša Vukanović.

Andrija Kulić - undefined

Foto: Nebojsavukanovic.info: Andrija Kulić

Vatrogasci su intervenisali i ugasili požar, koji se srećom nije proširio na ostala vozila, a policija vrši uviđaj kako bi se utvrdio eventualni uzrok i počinioci.

Kulić kaže da ne zna ko stoji iza napada i da nije imao prijetnji.

„Automobil je zapaljen, vjerovatno prvo je isprskan i polit benzinom pa je izazvan požar. Ne znam ko bi ovo mogao da uradi i koji su motivi, jer nisam imao nikakve prijetnje niti upozorenja u poslednje vrijeme. Obavljao sam brojne funkcije, istraživao i ukazivao na kriminal, borio se protiv korupcije i vrlo moguće da sam se tako nekom i zamjerio, ali ne znam ko bi to mogao biti“, pojasnio je Kulić.

Ostaje da se vidi da li će policija pregedom kamera i istragom utvrditi ko je počinilac i koji su motivi paljenja automobila, jer je ovaj događaj uznemirio i uplašio stanare okolnih zgrada i građane Bijeljine.

NEMA KOMENTARA