Vlasnik Adi Šakić tvrdi da će spaliti vikendicu u kojoj je ubijena Nizama Hećimović

7
Radiosarajevo.ba
Vlasnik Adi Šakić tvrdi da će spaliti vikendicu u kojoj je ubijena Nizama Hećimović
Foto: Radiosarajevo.ba / Nermin Sulejmanović u vikendici ubio partnericu

Vlasnik Adi Šakić tvrdi da će spaliti vikendicu u kojoj se dogodio stravični zločin u Gradačcu gdje je život Nizame Hećimović ugašen u petak, 11. avgusta, od ruke njenog partnera Nermina Sulejmanovića.

Podsjeitmo, nekoliko dana prije nego što je ubijena, Nizama je Nermina prijavila za porodično nasilje.

Nakon što je ubio Nizamu, prenoseći sve to uživo na Instagramu, Nermin je otišao u grad gdje je svirepo ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

U svom krvavom napadu ranio je i tri osobe. Prvo Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa djetetom skrivala nakon što je pobjegla od nasilnika, Denisovu majku, kao i policajca koji je pokušao da ga zaustavi.

Zatim je došao u vikendicu čiji je vlasnik Adi Sakić, gdje je usmrtio svoju partnericu Nizamu Hećimović, da bi na kraju monstrum Nermin Sulejmanović izvršio samoubistvo.

"Adi je na odmoru i zatečen je kao i svi mi da je ubica odveo tamo svoju ženu da je ubije. On nije dobio dozvolu ni ključ da ode u vikendicu koju je za života koristio Adijev otac, a sada se ona rijetko posjeċuje", kazao je poslovođa, prenose mediji.

On je napomenuo da se ubistvo desilo na trijemu, odnosno na balkonu prije ulaska u kuću te da je jasno da je ubici poslužilo to što se vikendica nalazi usamljena iza kukuruza u šumi.

Društvene mreže: Da li je policajka iz Gradačca pobjegla u Italiju!?

Društvene mreže: Da li je policajka iz Gradačca pobjegla u Italiju!?

Nizama Hećimović (38), žrtva pomahnitalog partnera Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedjeljak, 14. augusta, na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Sada se postavlja pitanje gdje i kada će Nermin biti sahranjen, odnosno ukopan monstruozni ubica. Prema posljednjim informacijama iz Gradačca - niko ne želi preuzeti njegovo tijelo, pa čak ni porodica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije