Društvene mreže: Da li je policajka iz Gradačca pobjegla u Italiju!?

4
Radiosarajevo.ba
Društvene mreže: Da li je policajka iz Gradačca pobjegla u Italiju!?
Radiosarajevo.ba / Nermin Sulejmanović

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dž. S. otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova partnerica Nizama Hećimović.

Prema nepotvrđenim informacijama, policajka je navodno bila u vezi sa Sulejmanovićem.

Tetka ubijene Nizame Hećimović, Zijada Vuković Pamuković podijelila je video u kojem ženska osoba označava Dž. S. kao policajku koja je otrkrila lokaciju i koja je, kako ona tvrdi, bila u ljubavnoj vezi sa Nerminom.

Lagumdžija potvrdio: Usuglašen finalni tekst rezolucije o genocidu u Srebrenici

Lagumdžija potvrdio: Usuglašen finalni tekst rezolucije o genocidu u Srebrenici

I sestričina je podijelila istu informaciju.

Zijada Vuković Pamuković rekla je ranije da je Nizama bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je Sulejmanović pronašao.

Šta će biti sa tijelom monstruma iz Gradačca? Niko ga ne želi preuzeti

Šta će biti sa tijelom monstruma iz Gradačca? Niko ga ne želi preuzeti

"Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije. Samo  je policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala", rekla je Zijada i dodala da joj se Nizama žalila da ima problema i da je zato pobjegla kod nje. 

U medijima je objavljen dokument iz kojeg se vidi da je Nizama prijavila nasilnika, i šta je tražila, ali i to da monstrumu nije izrečena hitna mjera zabrane prilaska. Potom se saznalo da je Nizaminu adresu odao neko iz policija, da bi se kasnije pojavila još jedna informacija da je, mjesto gdje se Nizama krije od monstruma, otkrila policajka Dž. S.

Prema sada najnovijim komentarima koji se pojavljuju na društvenim mrežama Dž. S. je navodno pobjegla u Italiju i navodno prijeti tužbama onima koji su objavljivali njeno ime i fotografije. 

Zvanične potvrde iz institucija o ovim navodima još nema.

Potresnim riječima oprostio se od Nizame i objavio privatnu fotografiju da bi pokazao kakva je žena

Potresnim riječima oprostio se od Nizame i objavio privatnu fotografiju da bi pokazao kakva je žena

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje partnerice Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio svoju partnericu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju partnericu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije