Visoko: Policajac koji na snimku tuče mladića suspendovan

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KLOSA

STA GOD DA JE NAPRAVIO OVAJ MOMAK VIDIS DA NE PRUZA OTPOR A OVAJ LEMA MANGUP MENI DA BILO KO TAKO UCINI BILO BI MU ZADNJE PA ROBIJAO DO KRAJA ZIVOT ILI U GROB POSTOJI SUD DA ODLUCUJE KO JE KRIV KO NIJE MISLE AKO SU POLICAJCI DA MOGU CINITI STA HOCE IMA OSOBA KOJE TAKVO PONASANJE KAZNE STROGO

Hm

STA GOD DA JE NAPRAVIO OVAJ MOMAK VIDIS DA NE PRUZA OTPOR A OVAJ LEMA MANGUP MENI DA BILO KO TAKO UCINI BILO BI MU ZADNJE PA ROBIJAO DO KRAJA ZIVOT ILI U GROB POSTOJI SUD DA ODLUCUJE KO JE KRIV KO NIJE MISLE AKO SU POLICAJCI DA MOGU CINITI STA HOCE IMA OSOBA KOJE TAKVO PONASANJE KAZNE STROGO ka KLOSA cast ixuzecima,al vecina u policiji su nepismene selhacine s kupljenom diplomom,i ljudi koji su prosli kroz rat i imaju ptsp,tako da te osobe niukom slucaju nebi smjele radit posao poput policije,sjekureti firmi itd,al ih puno radi nazalost,znami ih dosta u svom gradu.

Visoko

Što niste džubre izudarali na licu mijeta, bilo vas je dovoljno.

MAKTUB

Što niste džubre izudarali na licu mijeta, bilo vas je dovoljno. ka Visoko Pa ne smiju. To smiju samo smrdljivi migranti. Da biju policiju i isprevrtaju desetine auta. Nekidan gledam poludokumentarni film o americkoj policiji. Ubijen je policajac i odmah je naredjeno da dodje 300 policajaca i sve pretresu u krugu od 200 m. A nasi sto stradase? Zaboravljeni. Kradje auta vise nema. Ko zna sta je ustvari.

Sasa

Stabilna neka licnost bas kakva je potrebna u policiji...

gost

Vratite policiji ovlasti, nek biju koga treba da biju..

/ Najnovije