Velika tragedija u Tuzli: Dijete palo sa 15. sprata zgrade

0
A. Ka.
Velika tragedija u Tuzli: Dijete palo sa 15. sprata zgrade
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija (na slici nije događaj opisan u tekstu)

Velika tragedija dogodila se danas, 11. jula, u Tuzli, nakon što je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, palo dijete sa zgrade.

Adnana Srečić, portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK), kazala je za portal Radiosarajevo.ba da je slučaj prijavljen oko 19.40 sati.

"Pripadnici Policijske stanice Tuzla - Centar zaprimili su više prijava građana da je iz stana stambene zgrade, najvjerovatnije sa 15. sprata, palo dijete mlađe životne dobi", kazala je Sprečić.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Prema njenim riječima, odmah po zaprimanju prijava na mjesto događaja upućena je ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Tuzla, kao i policajci.

"Ljekari su, nažalost, konstatovali smrt dijeteta", kaže Sprečić.

Ona je dodala da su u ovim trenucima na mjestu događaja i istražitelji Sektora kriminalističke policije, Odsjek za opći kriminalitet i Odjeljenja kriminalističke policije, kao i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Tuzli, koji rukovodi uviđajem.

"Nismo u mogućnosti davati više informacija", zaključila je Sprečić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije