Pretres u Tuzli: Diler u stanu držao drogu

1
Radiosarajevo.ba
Pretres u Tuzli: Diler u stanu držao drogu
Foto: MUP TK / Oduzeta droga

Pripadnici Odsjeka za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzkanskog kantona u srijedu su pretresom stana u Tuzli pronašli drogu.

Policajci su, obavljajući redovne poslove i zadatke na sprečavanju i suzbijanju zloupotrebe droga, prvo izvršili pretres A. T. (37), a potom i stana koji 37-godišnjak koristi.

Tom prilikom su pronađena dva pakovanja (različite veličine) od PVC folije sa sadržajem bijele materije koja svojim izgledom asocira na drogu, tri takozvana džointa sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na drogu, određenu količinu biljne materije koja svojim izgledom asocira na drogu u PVC vrećici i manjoj posudi.

Osmanović: Mi ćemo se uvijek sjećati heroja, a oni ratnih zločinaca

Osmanović: Mi ćemo se uvijek sjećati heroja, a oni ratnih zločinaca

"O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, a potrebne mjere i radnje poduzeli su pripadnici navedenog Odsjeka", saopćeno je iz MUP-a TK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije