Pucnjava u Tuzli: Ubijena jedna osoba na površinskom kopu Dubrave

1
Radiosarajevo.ba
Pucnjava u Tuzli: Ubijena jedna osoba na površinskom kopu Dubrave
Foto: Tuzlanski.ba / Površinski kop Dubrave

U Tuzli je danas, 26. juna 2023, oko 11.30 sati došlo do ubistva.

Kako je za portal Radiosarajevo.ba potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskih kantona, do ubistva je došlo na površinskom kopu Dubrave. 

Veliki broj policijskih službenika je na mjestu tragičnog događaja, gdje se vrši uviđaj.

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

Kako javlja portal Tuzlanski.ba, ubijen je zaštitar koji je radio na na površinskom kopu Dubrave (Rudnik Kreka). Isti izvor javlja da ga je ubio kradljivac uglja kojeg je pokušao spriječiti u krivičnom djelu. Avaz, pak, javlja da je ubijen vozač kamiona.

"Policijska stanica Živinice je danas oko 11.30 zaprimila prijavu da je na lokalitetu PK Dubrave došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je lice smrtno stradalo. Smrt stradalog lica (1989.) konstatovao je ljekar hitne pomoći.

Jednom licu (1991.) je oduzeta sloboda (uhapšen je, op.pr.). Potrebne mjere i radnje poduzimaju policijski službenici sektora krim-policije Uprave policije MUP-a TK pod nadzorom kantonalnog tužioca", navode iz Odsjeka za odnose s javnošću Uprave policije MUP-a TK, javlja RTV Slon.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije