Šumar za kojim je tragala cijela BiH pronađen mrtav pored automobila: Ubistvo ili samoubistvo?

0
A. S.
Šumar za kojim je tragala cijela BiH pronađen mrtav pored automobila: Ubistvo ili samoubistvo?
Foto: Arhiv / Ilustracija

Stravičan slučaj zabilježen je danas kod Visokog, u mjestu Kondžilo, kada je pronađeno beživotno tijelo muškarca za koljeg se sumnja da je Sead Obralija za kojim se tragalo proteklih dana, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Njegovo tijelo, saznaje portal Radiosarajevo.ba, pronađeno je pored automobila koji je izgorio, a
policija utvrđuje da li se radi o ubistvu ili samoubistvu.

Za Seadom Obralijom, inače šumarom, se tragalo od 13. juna. Otišao je na posao i od tada mu se gubi svaki trag.

Nekadašnja Dinamova zvijezda bori se sa vremenom: "Bolest je neizlječiva, umrijet ću"

Nekadašnja Dinamova zvijezda bori se sa vremenom: "Bolest je neizlječiva, umrijet ću"

"Dana 14. juna, Policijskoj stanici Kakanj, prijavljen je njegov nestanak. Udaljio se od kuće 13. juna, oko 10 sati, sa svojim vozilom te se uputio u pravcu grada. Nakon nestanka lica raspisana je potraga. Vršene su intenzivne aktivnosti na prikupljanju podataka", kazao je Elvedin Fišek, glasnogovornik MUP-a ZDK, večeras za portal Radiosarajevo.ba.

Kako je potvrdio Fišek, u potragu za nestalim Seadom, osim policije, su bili uključeni članovi porodice i kolege šumari.

Njegovo beživotno tijelo i zapaljeni automobil pronađeni su danas oko 14.40 sati. Uviđaj na licu mjesta trajao je satima, a obdukcijom će biti utvrđeno kako je smrt nastupila, odnosno da li je šumar iz Kaknja oduzeo sebi život ili je posredi ubistvo?!

Nestala osoba u blizini Olova: Mještani nezadovoljni s reakcijom MUP-a

Nestala osoba u blizini Olova: Mještani nezadovoljni s reakcijom MUP-a

"Danas oko 14.40 sati, dežurna služba PS Visoko, obaviještena je da je na području mjesta Kondžilo, pored automobila Volkswagen Golf, pronađeno beživotno tijelo. Uviđaj su izvršili službenici sektora Kriminalističke policije te je u toku identifikacija osobe, kao i utvrđivanje oznaka na vozilu. Pretpostavljamo da se radi o licu za kojim se tragalo.

Dok se ne izvrši službena identifikacija, ne možemo kazati ostale informacije. U subotu, 17. juna, bit će obavljena obdukcija nakon čega će biti poznate okolnosti pod kojim je došlo do smrti lica", dodao je Elvedin Fišek, glasnogovornik MUP-a ZDK, za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije