Užasan snimak iz BiH kruži mrežama: Dva maloljetnika brutalno pretukla 17-godišnjaka

0
Radiosarajevo.ba
Užasan snimak iz BiH kruži mrežama: Dva maloljetnika brutalno pretukla 17-godišnjaka
Foto: Radiosarajevo.ba / Policija / Ilustracija

U Nemili je u srijedu, 29. maja, brutalno pretučen maloljetni učenik, potvrđeno je za portal radiosarajevo.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK).

Kako nam je kazao Samir Valentić, glasnogovornik MUP-a ZDK, napad se dogodio oko 13:20 sati, a osumnjičene su dvije, također, maloljetne osobe.

"Mogu potvrditi da su malodobna lica H. H. (17) iz Nemile i V.H. (16) iz Orahovice brutalno pretukli H.H. (17) iz Vukotića. Napad se dogodio u Nemili, u ulici Doglodska. Mladić je zadobio teške tjelesne povrede koje su konstatirane u Kantonalnoj bolnici Zenica", dodao je Valentić za portal Radiosarajevo.ba.

Pariz 2024 | Spektakularnom ceremonijom otvorene Olimpijske igre na rijeci Seni

Pariz 2024 | Spektakularnom ceremonijom otvorene Olimpijske igre na rijeci Seni

On je potvrdio za naš portal da je izvršen uviđaj od strane istražitelja.

"Daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela “Teške tjelesne povrede” nastavljaju policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave MUP ZDK. Kada se sve završi, MUP ZDK će pravovremeno informirati javnost o ovom događaju", dodao je Samir Valentić, glasnogovornik MUP-a ZDK
 
Snimak brutalnog napada u srijedu navečer, nakon incidenta u Nemili, kružio je društvenim mrežama. Portal Radiosarajevo.ba ga zbog uznemirujućih scena neće objaviti.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije