Uz prijetnju šarafcigerom opljačkali Konzum u centru grada

Fena
Uz prijetnju šarafcigerom opljačkali Konzum u centru grada
Arhiv / Ilustracija
U prodavnici „Konzum“, u ulici Urijan Dedina broj 83, općina Centar, u subotu u 15.30 sati nepoznata osoba je uz prijetnju šarafcigerom izvršila razbojništvo nad radnicom prodavnice M.N. iz Sarajeva.

 Tom prilikom otuđen je novac.

Razbojništvo nad radnicom prodavnice „Deny Prom“

U prodavnici „Deny Prom“ u ulici Zagrebačka broj 30, općina Novo Sarajevo, u subotu u 17.30 sati, nepoznata osoba je uz prijetnju pištoljem izvršila razbojništvo nad radnicom Š.Ž. iz Sarajeva. Tom prilikom otuđen je novac.

Razbojništvo na benzinskoj pumpi „Energopetrol“

Na benzinskoj pumpi „Energopetrol“, u ulici Ljubljanska b.b. općina Novo Sarajevo,u subotu u 21.55 sati, dvije nepoznate osobe su uz prijetnju pištoljem izvršile razbojništvo nad radnicima Š.N. i A.M. iz Sarajeva. Tom prilikom otuđen je novac.

Na području KS u subotu policija uručila 416 prekršajnih naloga

Poduzimajući redovne mjere kontrole saobraćaja u subotu je policija uručila su 416 prekršajnih naloga, a za lakše prekršaje upozorila 14 vozača.

Iz saobraćaja je isključeno 23 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, jedna osoba bez položenog vozačkog ispita, četiri osobe prije sticanja prava upravljanje vozilom, jedno vozilo zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i tri vozila je isključeno-neregistrovano, saopćio je Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije