Uporni migranti: Provalili u kuću pa dan poslije ponovo došli

2
Radiosarajevo.ba
Uporni migranti: Provalili u kuću pa dan poslije ponovo došli
Anadolija / Mostarska policija / Ilustracija (Na slici nisu događaji iz teksta)

Pripadnici Policijske stanice Mostar Centar uhapsili su M. A. M. (23) i C. H. (29), nakon što su pokušali provaliti u kuću u gradu na Neretvi.

Radi se o migrantima.

Policajce je u subotu alarmirala L. B. Ona je prijavila da su dva migranta pokušala provaliti u njezinu kuću. Također, policajcima je ispričala da su iste osobe dan ranije, 22. aprila, provalile u kuću, ali da nisu ništa ukrali.

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Ovo nije bila jedina intervencija mostarskih policajaca, kada se radi o migrantima. Istog dana prijavljeno je da se u ulici M. Balorde nalazi migrant koji je preskočio zid i ušao u kuću u kojoj niko ne stanuje.

"Patrola policije je na licu mjesta pronašla osumnjičenog koji kod sebe nije posjedovao nikakve dokumente. Izjavio je da je J. M. (24). On je uhapšen, a o svemu je upoznata kriminalistička policija", saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije