Uhapšeno 9 osoba nakon drame u kafiću: Sa sjekirom napali goste, uništili inventar...

0
Radiosarajevo.ba
Uhapšeno 9 osoba nakon drame u kafiću: Sa sjekirom napali goste, uništili inventar...
Foto: Pixabay / Sjekira / Ilustracija

Banjolučka policija uhapsila je devet osoba zbog masovne tuče u kafiću Božur do koje je noćas došlo u Kolima kod Banje Luke.

Prema nezvaničnim informacijama, nekoliko osoba je u kafić došlo sa sjekirom i počeli su lupati inventar i napali su druge goste, kojima su nanijele teške povrede.

"Na lice mjesta izašla je policija, ali i intervnetna policija, ali su samo zatekli vlasnika kafića i konobaricu, te polupan lokal. Ubrzo su policajci došli do informacija koje sve učestvovao u tuči, te su svi uhapšeni", rekao je izvor Srpskainfo.

Portparol Policijske uprave Banja Luka Danijela Mučibabić je rekla da im je noćas, oko pola časa iza ponoći, prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu došlo do međusobne tuče više osoba.

"Oni se sumnjiče da su počinili krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, teška tjelesna povreda i učestvovanje u tuči. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka", pojasnila je Mučibabićeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije