Nedjelja u Sarajevu: Troje uhapšeno, uručena 303 prekršajna naloga

0
Radiosarajevo.ba
Nedjelja u Sarajevu: Troje uhapšeno, uručena 303 prekršajna naloga
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Policijski službenici MUP-a KS

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo prethodnog dana imalo je pune ruke posla. 

Naime, na području Ilidže policijski službenici uhapsili su M.P. 2001. godište iz Sarajeva zbog nanošenja tjelesnih povreda drugoj osobi. O događaju je obaviješten dežurni tužilac. 

Nedugo iza tog događaja policijski službenici uhapsili su na Ilidži i osobu E.J. 1992. godište zbog nasilnog ponašanja. Također, o ovom slučaju je upoznat dežurni tužilac i u toku je rasvjetljavanje događaja.

Zatim, u 17.40 sati uhapšen je i H.Dž 1994. godište zbog krivičnog djela  krađa koju je počinio na području Općine Centar. Nakon obavljenog uviđaja i rasvjetljavanja događaja u 21.40 osoba je puštena na slobodu. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog događaja.

Policijski službenici MUP-a KS uručili su 2. maja 303 prekršajna naloga, tri vozila su isključena iz saobraćaja jer nisu registrovana, devet vozača je isključeno iz saobraćaja zbog neposjedovanja vozačke dozvole prije sticanja prava na upravljanjem vozilom, saopćeno je iz MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije