Uhapšena žena u Banjoj Luci: Ubila muškaraca koji ju je navodno pokušao silovati

E. H.
Uhapšena žena u Banjoj Luci: Ubila muškaraca koji ju je navodno pokušao silovati
Tokom popodnevnih sati Banja Luku je potresla vijest kako je jedna ženska osoba izvršila ubistvo, zbog čega su je uskoro i uhapsili pripadnici Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Kako je za Radiosarajevo.ba potvrđeno u Operativnom centru CJB Banja Luka, do ubistva je došlo u popodnevnim satima na području Banja Luke, ali trenutno više detalja nije poznato budući da je uviđaj policijskih službenika i okružnog tužioca tek završen.

Zasada, nepoznata ženska osoba koja je izvršila ubistvo se nalazi na ispitivanju, nakon čega će se znati jedna strana priče.

Ovo ubistvo se, kako prenose Nezavisne novine, dogodilo u Solunskoj ulici u blizini samog centra Banja Luke, a nezvanično se doznaje da je muškarac izboden nožem. Prema tvrdnjama novinara ovog lista do ubistva je došlo kada je ubijeni muškarac pokušao silovati uhapšenu ženu, zbog čega je ona reagovala i u samoodbrani mu nanijela smrtonosne povrede.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije