Uhapšena vlasnica rotvajlera koji su jučer izgrizli ženu u Sarajevu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lenovo

Ma bitno je imati rasnog psa, dok azili puni jadnih zivotinja. Treba opaliti poreze na pit-bulove, rotvajlere i ostale opasne pse.

Hugo

Jucer svi portali pisu da su zenu izujedali dobermani, sad u naslovu rotvajleri. Nije jako bitno, ali je bitan nemar kod izvjestavanja. Kao da su djecije novine.

Ghost

Pse obavezno uspavati, a gospodji izdati zabranu drzanja zivotinja, i opaliti po dzepu sa 10000 minimum!!! Dosta je terora svih vrsta pa i ovog sa dzukelama!

Guest

Podrška učiteljima, jer je dan učitelja.. Podrška ženama oboljelim od raka dojke.. Podrška djeci migrantima , obezbjeđena nastava.. Podrška ovom, podrška onom.. Ljudi nisu bezbjedni slobodno hodati ulicom.. Gdje ste vi na vlasti, radite li vi išta da poboljšate bezbjednost građana?

B

Jutros gledam žena izvela dvije doge bez brnjica da pasu u parku. Malo kasnije momak se vozi biciklom i trenira pit bula da za njim đogira opet bez brnjice. Ovo jednom treba presjeći sa velikim zatvorskim kaznama i oduzimanjem životinja. Neke vrste pasa kada ostare napadaju i svoje vlasnike.

5

Juce pise dobermani danas rotvajleri..sutra? Futavi portal

Fiona

Puno ime vlasnice, kazna min 100.000,00 K.M i 5 god zatvora za pokusaj ubistva a za sve ove sto vodaju bez brnjice uvesti kaznu od 5.000,00KM i oduzimanje psa, sa sudskom zabranom da ni civau ne mogu imati

/ Najnovije