Uhapšena vlasnica rotvajlera koji su jučer izgrizli ženu u Sarajevu

7
Radiosarajevo.ba
Uhapšena vlasnica rotvajlera koji su jučer izgrizli ženu u Sarajevu
Pixabay / Ilustracija

Žena koja je vlasnica dva rotvajlera, koja su jučer u Sarajevu izgrizla drugu ženu, uhapšena je sinoć, saopćeno je iz MUP-a KS.

"Policijski službenici Druge PU lišili su slobode lice T.P.L., rođena 1967.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo Nesavjesno čuvanje pasa i drugih opasnih životinja. O pomenutom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo", saopćeno je iz MUP-a.

"Lice lišeno slobode je predato u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju pomenutog krivičnog djela", dodaje se.

Vlada FBiH: Prije godinu dana dočekala nas blokada i kriza, ovo smo uradili do sada

Vlada FBiH: Prije godinu dana dočekala nas blokada i kriza, ovo smo uradili do sada

Inače, žrtva ovog događaja prošla je sa lakšim tjelesnim povredama. Na Klinici za ortopediju i traumatologiju je zadržana na daljem liječenju, saopćeno je.

Podsjetimo, incident se dogodio u samom centru Sarajeva, u ulici Kulovića

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije