Uhapšena osoba koju su građani prijavili da je oštetila 25 automobila

Fena
Uhapšena osoba koju su građani prijavili da je oštetila 25 automobila
Radiosarajevo.ba / Arhiv
Tešanjska policija će nadležnom Tužilaštvu dostaviti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu  protiv B.A., rođenog 1983. godine, iz Tešnja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Oštećenje tuđe stvari“.

Dežurnoj policijskoj službi je više građana prijavilo da je tokom noćnih sati, s 23. na 24.novembar, u naselju Krndija došlo do oštećenja parkiranih putničkih motornih vozila. Odmah nakon zaprimljenih prijava policijski službenici su potvrdili tačnost prijava i pronašli ukupno 25 vozila koja su oštećena na način da je  izvršeno bušenje pneumatika.

Operativnim radom na terenu, te na osnovu poduzetih intenzivnih aktivnosti na identifikovanju izvršioca navedenih krivičnih djela, policijski službenici Policijske stanice Tešanj došli su do pouzdanih saznanja da se u vezu sa navedenim krivičnim djelima može dovesti osoba B.A. iz Tešnja, te su je lišili slobode i u službenim prostorijama zavedena je kriminalistička obrada ovog slučaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije