Uhapšen razbojnik iz Istočnog Sarajeva

Radiosarajevo.ba
Uhapšen razbojnik iz Istočnog Sarajeva
/ Ilustracija
Policija iz Istočnog Sarajeva uhapsila je Amira J. iz Sarajeva, zbog sumnje da je u proteklom periodu opljačkao dvije apoteke.

Sumnja se da je Amir J. početkom decembra prošle godine u poslijepodnevnim satima sa još jednom osobom ušao u apoteku koja se nalazi u ulici Nikole Tesle u Istočnom Sarajevu, te su razbojnici preteći pištoljem od radnice tražili da im preda novac.

Nakon što su oteli novac iz kase, maskirani razbojnici su pobjegli, saznaje Blic.

Amir J. je, također, osumnjičen da je 9. decembra sa još jednom maskiranom osobom opljačkao apoteku u Spasovdanskoj ulici u Istočnom Sarajevu.
 
U prijavi je rada navedeno kako su razbojnici u poslijepodnevnim satima ušli u apoteku, a jedan od njih je u ruci držao pištolj. Nakon što je vidjela oružje, radnica je strahujući za svoj život pobjegla u toalet i zaključala se.

Dvojica razbojnika tada su uzeli novac iz kase i mobitel s pulta.

Protiv Amira J. Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu bit će podnesena prijava za krivična djela razbojništva, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije