Nakon sedam dana potrage tijelo Alena Dančića pronađeno u Vrbasu

E. H.
Nakon sedam dana potrage tijelo Alena Dančića pronađeno u Vrbasu
/ Arhiv, Radiosarajevo.ba
Nakon što je danas tokom popodnevnih satima pronađeno tijelo muške osobe u Vrbasu, brzom reakcijom policijski službenici utvrdili su da je riječ o 28-godišnjem A.D.

Te informacije za Radiosarajevo.ba potvrdila je Marija Markanović, glasnogovornica Centra javne bezbjednosti Banja Luka, koja je dodala da su policijski službenici reagirali na poziv u kojem je prijavljeno da je u rijeci Vrbas uočen leš.

Nezvanično se doznaje da je pronađeno tijelo identificirano kao tijelo Alena Dančića, čiji nestanak je prijavljen još 6. januara i za kojim je trajala velika potraga prethodnih dana, a koji je u svom oproštajnom pismu najavio ovakav, tragični scenarij.

Na kraju izjave za Radiosarajevo.ba Markanović je dodala da je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka naložio da se izvrši obdukcija, te da se poduzmu sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojim je nastupila smrt, kako bi se utvrdilo da li je A.D. preminuo nasilnom smrću.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije