Uhapšen muškarac koji je osumnjičen za ubistvo u Sarajevu

0
Radiosarajevo.ba
Uhapšen muškarac koji je osumnjičen za ubistvo u Sarajevu
Foto: Arhiv / Policija / Ilustracija

Na području Visokog uhapšena je jedna osoba koja se sumnjiči za ubistvo 76-godišnjaka na području Starog Grada u Sarajevu. 

Ovu informaciju potvrdio je za portal Radiosarajevo.ba Elvedin Fišek, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Prema nezvaničnim informacijama, pripadnici Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK lišili su slobode osobu N.S. (1983), a u toku je predaja lica kolegama iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Oštra reakcija javnosti nakon što su visoki zvaničnici OSBiH navodno veličali ratne zločince

Oštra reakcija javnosti nakon što su visoki zvaničnici OSBiH navodno veličali ratne zločince

"Lice uhapšeno na području Visokog sumnjiči se za ubistvo 76-godišnjaka u Sarajevu" rekao je Fišek za naš portal.

Podsjetimo, u Sarajevu je pronađeno beživotno tijelo 76-godišnjaka, a službenici policije utvrdili su da je riječ o ubistvu.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo: "Dana 20. augusta u 06:40 sati u stanu, ulica Čemerlina, općina Stari Grad Sarajevo, pronađeno je beživotno tijelo E.Š., rođen 1947. godine, nastanjen u Sarajevu.

Uviđaj na licu mjesta obavili su dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak medicinske struke. Izvršenim uviđajem konstatovano je da je smrt 76-godišnjaka nastupila nasilnim putem."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije