U Sarajevu uhapšen 72-godišnjak: Oštrim predmetom napao 41-godišnjaka

0
Radiosarajevo.ba
U Sarajevu uhapšen 72-godišnjak: Oštrim predmetom napao 41-godišnjaka
FOTO: Radiosarajevo.ba / Ilustracija (na slici nije događaj opisan u tekstu)

U sarajevskom naselju Briješće jučer, 30. oktobra, došlo je do fizičkog obračuna dvojice muškaraca, prilikom čega je jedan od njih povrijeđen.

Kako danas navode iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, sve se desilo u ulici Mehmeda Arapčića, a, nakon sukoba, uhapšen je A.P., rođen 1951. godine u Višegradu, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Laka tjelesna povreda /član 173. KZ FBiH/

"Osumnjičeni je oštrim predmetom nanio lakše tjelesne povrede 41-godišnjem N.R. iz Sarajeva, a ljekarska pomoć mu je ukazana u UKC u Sarajevu, gdje je na Klinici za torakalnu hirurgiju zadržan na daljem liječenju", ističu iz MUP-a 

Bez terapije, bez nade: Zašto 788 pacijenata čeka dok 50 miliona KM ostaje neiskorišteno?

Bez terapije, bez nade: Zašto 788 pacijenata čeka dok 50 miliona KM ostaje neiskorišteno?

Glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić je za portal Radiosarajevo.ba ranije kazala da je uhapšeni napadač koristio nož.

"Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a 72-godišnjak je predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", zaključuje se u obavijesti sarajevske policije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije