Tužilaštvo BIH o hapšenju Mehmedagića: Evo za šta se sumnjiči direktor OSA-e

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zoma

Možda su ga ćapili zbog Leutara?

Razočarani građani

Konačno! Ali, narod zna da je to mazanje očiju! Uhapšen, da bi bio oslobođen! Narod više ništa ne vjeruje ovoj vlasti, jer nas 25 godina lažu i kradu!

SkromniMomci

Pogledaj vozila, ovo bi i za Udaya Husseina bilo previse.

Xxxxx

Valjda ce sad narodu bar malo doci u glavu i da vide pravu istinu u ovoj sirotinjskoj nazovi drzavi.sda je teroristicko,mafijasko lopovska organizacija,koja ja je cak i neke fakultete osnovala da bi ti nepismeni psi mogli doci do diploma.ni svijesni nismo koliko je tesko zlo sda mafije.

Cijela SDA je kriminalna organizacija

Fadil, Sebija, Asim, Osmica i mnogi drugi su balast bosnjacke politike i glavni uzrok raspadanja BiH. Samo totalni poraz ove uzupatorske stranke vodi BiH u mirne vode

JA1

Za sta god da ga sumnjice malo je.

Zum

Bog,s,v ce nagraditi svakog onog ko se bude borio protiv sda psina,lopova i spletkarosa. Prijavljujte sda zvijeri sipi za svako spletkarenje i lopovluk.na ulici ih samarajte i nabijajte nogama ko lopte,lopovi su to zasluzili,izbjegavajte monstrume i njihove lopovske famelije.to su odvratne đukele koje sve zivo unistavaju lopovlukom i korupcijom. Ne radite u njihovim firmama,nemojye im biti hamali za sadaku.ako ne nestane ova lopovska stranka,nestat ce drzava

Dudek Krivousti Njofra

Nema većeg kriminala nego kupiti diplomu,jedino veci je prodaja diplome

Boom

Sve što imam sam ukro jedino sam diplome kupio

/ Najnovije