Tragičan epilog požara u BiH: Čobanin preminuo od opekotina

0
Radiosarajevo.ba
Tragičan epilog požara u BiH: Čobanin preminuo od opekotina
Foto: Nezavisne / Požar izbio u subotu

Kotorvarošanin Darko T. (41) preminuo je danas u Univerzitetsko kliničkom centru RS u Banjoj Luci usljed povreda zadobijenih u subotu u požaru niskog rastinja u Stanarima.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je muškarac legao na travu te da mu je najvjerovatnije ispala cigareta koja je zapalila travu na kojoj je ležao.

Naime, Policijskoj stanici Stanari, u subotu je oko 11.55 sati, prijavljeno da u Ostružnjoj Donji kod Stanara, gori nisko rastinje na parceli V. B.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

"Odmah po prijavi su postupili policijski službenici koji su na licu mjesta zatekli pripadnike Teritorijalne vatrogasne jedinice Stanari koji su lokalizovali požar i D. T. iz Kotor Varoša koje je na sebi imalo opekotina koje su nastale od požara", navode iz policije.

Dodaju da je povrijeđena osoba vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Stanari prevezena u dobojsku bolnicu odakle je upućeno u Univerzitetsko klinički centar RS, gdje je danas usljed zadobijenih povreda preminula.

Izvršen je uviđaj te je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, pišu Nezavisne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije