Tragičan epilog nesreće kod Srebrenika: Poginula žena, povrijeđeno dvoje djece

0
Fena
Tragičan epilog nesreće kod Srebrenika: Poginula žena, povrijeđeno dvoje djece
Foto: Facebook / Mjesto nesreće

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Tuzla - Orašje u mjestu Uroža kod Srebrenika dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala žena rođena 1991. godine koja je upravljala automobilom "golf".

Njenu smrt na mjestu nesreće konstatovao je ljekar mrtvozornik iz Doma zdravlja u Srebreniku.

U sudaru je učestvovalo vozilo 'opel astra' i teretno vozilo 'actros'. Među povrijeđenim su tri osobe koje su se nalazile u automobilu 'golf', među kojima dvoje djece.

Osmanović: Mi ćemo se uvijek sjećati heroja, a oni ratnih zločinaca

Osmanović: Mi ćemo se uvijek sjećati heroja, a oni ratnih zločinaca

"Povrijeđenima je na JZU UKC Tuzla ukazana medicinska pomoć i za sad ne raspolažemo informacijama o stepenu povreda povrijeđenih osoba. Na ostalim vozilima nastupila je materijalna šteta.

Uviđaj su izvršili policijski službenici PS/PU Srebrenik, a istim je rukovodila tužiteljica Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona", navedeno je u Upravi policije MUP-a TK.

Za vrijeme trajanja uviđaja saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen do 10.45 sati, od kada se odvijao jednom saobraćajnom trakom do 11.10 sati, kada su obje saobraćajne trake stavljene u funkciju, te se nesmetano saobraća na ovom putnom pravcu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije