Tragedija na jezeru kod Teočaka: Tri osobe izgorjele u vikendici

Radiosarajevo.ba
Tragedija na jezeru kod Teočaka: Tri osobe izgorjele u vikendici
Velika tragedija dogodila se sinoć u blizini Teočaka, kada su tri osobe izgorjele u požaru koji je izbio u jednom objektu.

Ove informacije za Radiosarajevo.ba potvrđene su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, gdje su nam kazali da je požar prijavljen oko 22.20 sati, te da postoje indicije kako su u objektu, u trenutku požara, bile tri osobe.

Oni su dodali da se požar dogodio kod jezera Sniježica, nadomak Teočaka, te da su policijski službenici danas, u prisustvu dežurnog tužioca, izvršili uviđaj na mjestu požara.

Više detalja, trebalo bi biti poznato nakon obdukcije, koju je naložilo Tužilaštvo Tuzlanskog kantona.

Nezvanično se doznaje kako su u požaru stradali Sanel Saša Ibrahimović i njegov sin Vedin, te njihov prijatelj Safet Mehić, prenosi Glas Drine.

Očevidi tvrde kako su vrlo brzo primijetili požar, ali je nepristupačan teren uvjetovao da ne stignu priteći u pomoć pri gašenju. S obzirom da je objekat bio drveni, tvrde, vatra ga je odmah progutala, a pretpostavlja se da su nastradali spavali kada je plamen izbio i da su, najvjerovatnije, prvobitno ugušeni dimom a potom izgorjeli.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije