Teška saobraćajna nesreća kod Konjica: Tri osobe automobilom sletjele u rijeku

E. H.
Teška saobraćajna nesreća kod Konjica: Tri osobe automobilom sletjele u rijeku
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Teška saobraćajna nesreća dogodila se u mjestu Zukići, nadomak Konjica, kada je jedno vozilo sletjelo u kanjoj rijeke Trešanice.

Kako su za Radiosarajevo.ba kazali iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona, nesreća se dogodila oko 20.55 sati, kada je jedno vozilo sletjelo u rijeku s magistralne ceste M-17 između Konjica i Sarajevo.

Prema prvim informacijama iz MUP-a HNK-a, u ovoj nesreći su učestvovale tri osobe, a još uvijek nema informacija da li je neko smrtno stradao. Dodaju da su se, najvjerovatnije, dvije osobe uspjele izvući iz automobila, dok je jedna ostala zaglavljena, no zbog nepristupačnosti terena i noći takve informacije nije moguće potvrditi.

Na mjesto nesreće upućeni su policijski službenici, hitna medicinska pomoć i vatrogasci, te u ovim trenucima traje akcija izvlačenja i kao i policijski uviđaj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije