Teška nesreća u BiH: Poginuo mladić, nekoliko osoba povrijeđeno

0
Radiosarajevo.ba
Teška nesreća u BiH: Poginuo mladić, nekoliko osoba povrijeđeno
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Arhiva (fotografija ne predstavlja mjesto događaja)

Na magistralnom putu Bijeljina – Ugljevik u mjestu Zagoni, oko 00:30 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je izgubljen jedan život.

"U saobraćajnoj nezgodi učestvovala su tri putnička vozila i to 'golf 4', kojim je upravljao M. J., isti je zadobio teške tjelesne povrede, vozilo 'golf 4', kojim je upravljao V.T. i vozilo 'Golf 6' kojim je upravljao C. B. U vozilu se se pored suvozača nalazila i dva putnika, lica inicijala A. S. i Z. S", naveli su iz policije.

Dodaju da je vozač vozila "golf 6", dvadesetdvogodišnji C. B. od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi preminuo u bijeljinskoj bolnici, dok su ostale osobe koje su bile u vozilu zadobile tjelesne povrede, o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili i sve tri osobe su zadržane na bolničkom liječenju, piše Infobijeljina.com.

Od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina izvršen je uviđaj lica mjesta.

"O svemu je obavješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdio tačan uzrok koji je doveo do ove teške saobraćajne nezgode. U vremenu od 00:30 do 3:00 sata,saobraćaja je bio obustavljen na ovoj dionici puta, isti se je odvijao preko alternativnih pravaca", naveli su iz policije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije