Taksista iz Rudog koji je prevezao Sanjina Sefića - Dao sam izjavu policiji

Radiosarajevo.ba
Taksista iz Rudog koji je prevezao Sanjina Sefića - Dao sam izjavu policiji
Pixabay / Ilustracija
Nakon što je saopćila da se taksista, koji je prevezao Sanjina Sefića, osumnjičenog za ubistvo dvije djevojke u Sarajevu, prijavio policiji, televizija N1 je uspjela i kontaktirati ovog taksistu.

Goran Perišić, inače taksista iz Rudog, danas se prijavio u policijsku stanicu u ovom gradu, kako bi dao izjavu o svim detaljima koji su obilježili to jutro, kada je prevozio Sanjina Sefića u Srbiju

Televizija N1 je uspjela kontaktirati taksistu koji je policajcima kazao da nije znao koga prevozi u svom automobilu, a u trenutku razgovora sa N1 Goran Perišić se nalazio u šumi.

"Dao sam izjavu policiju i to je to. Sve što sam imao rekao sam policiji. Ne želim se ništa više petljati oko toga", kazao je taksista Perišić za N1.

Nadalje se doznaje da je Perišić osumnjičenog Sefića odvezao nekoliko kilometara od granice BiH i Srbije, te je nakon 20-tak minuta ponovo vratio na isti granični prelaz te ušao u BiH.

Portparolka CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić za N1 je kazala da se jedna osoba dobrovoljno prijavila u policijsku stanicu Rudo, te objasnila detalje.

 Piše N1

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije