Nema mira na cestama u BiH: Zabilježena još jedna nesreća

Radiosarajevo.ba
Nema mira na cestama u BiH: Zabilježena još jedna nesreća
Nakon što je u ponedjeljak navečer strašna tragedija, u kojoj su kod Historijskog muzeja u Sarajevu poginule dvije studentice, pogodila cijelu bh. javnost, ovih dana na Facebooku sve je više ljudi koji vozače upozoravaju da voze oprezno.

Upravo tako se tokom dana na Facebooku pojavio video, koji je postavio jedan od korisnika ove društvene mreže, a u kojem je prikazana još jedna saobraćajna nesreća na cestama u Bosni i Hercegovini.

Kako navodi portal abc.ba riječ je o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M14, Bosanska Krupa - Bihać, a u kojoj je jedno auto, uslijed neprilagođene brzine, izletjelo s ceste. Prema izjavama očevidaca, koji su svoje komentare ostavili ispod videa na Facebooku, riječ je o vozilu sa stranim registarskim oznakama.

U videu, koji vam donosimo u nastavku, možete vidjeti i kako se odvila ova cjelokupna nezgoda, koju je autor videa prokomentirao riječima: "Sreća da nije odletio u rijeku Unu", a vozačima još jednom ukazujemo da oprezno voze!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije