Sudar na Bradini blokirao kompletan saobraćaj na dijelu ceste M17: Uviđaj u toku

E. H.
Sudar na Bradini blokirao kompletan saobraćaj na dijelu ceste M17: Uviđaj u toku
Gracanicki.ba / Ilustracija
Na dionici magistralne ceste M-17 koja vodi od Sarajeva ka Mostaru večeras je došlo do saobraćajne nesreće, zbog koje je obustavljen promet.

Kako je za Radiosarajevo.ba potvrđeno iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona nesreća se dogodila u večernjim satima u mjestu Bradina, kod Konjica, a u nesreći su učestvovala dva vozila, jedno teretno i jedno putničko motorno vozilo.

„U toku je uviđaj zbog kojeg bi moglo doći do potpune obustave saobraćaja, jer se nesreća dogodila na zaista nezgodnom dijelu ceste“, kazali su nam iz MUP-a HNK, dodavši da je tačan lokalitet na kojem se odvio sudar poznata Medena krivina.

Prema informacijama dobijenim sa terena, nesreća se dogodila kada je džip podletio pod zadnji kraj kamiona vučne službe, ali na svu sreću nije bilo povrijeđenih u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Saobraćaj bi mogao biti blokiran ili otežan do kasno u noć jer se vozila, na kojima je pričinjena materijalna šteta, moraju izvući sa ovog lokaliteta, ali tek nakon uviđaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije