Šta se dešavalo u Sarajevu? Momak ležao na podu u centru grada, hitne službe na terenu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alen

Boli drota racku ruke u djepove i to je to

Biber

Paper sprej ne smije svako koristiti bez dozvole.Žene mogu.

Ma jok.

Paper sprej ne smije svako koristiti bez dozvole.Žene mogu. ka Biber Krečo Hakija presudila mu čakija ne razumiješ ti to druže sudija.Sve se smije kad si napadnut.

Asfalt nije pod

Oklen su ovi!?

Kum Jare

Oklen su ovi!? ka Asfalt nije pod Tako je nego je plafon

Kum Jare

***

rajvoSa

Sve je to ok za objašnjenje o peper spreju samo niste napisali da ga mogu posjedovati samo žene, muškarcima je zabranjeno nositi ga.

Gdje je policija

Zasto nemaju fvoje patrole da prolaze kroz setaliste? Recimo da kruze od Bascarsije do BBI

MRKI

policije u Sarajevu ni za ljeka grad pun turista krcato nigdje POLICAJCA , sigurniji si bio u ratu no danas !!!!

/ Najnovije