Šokantni detalji tragedije u BiH: Ubio dječaka jer se otac nije zaustavio

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gagi

Cekaj malo... 1.Covjek izasao sa puskom, presreo vozilo natjerao ga da ga odvuce do kuce gdje je uzeo jos oruzja, vozac prijavio policiji odmah. 2. Covjek opet otisao na iszo mjesto i puskom zaustavlja drugo vozilo i ubija djecaka? A ZASTO POLICIJA NIJE ODMAH IZASLA CIM JE OBAVJESTENA GDJE JE I DA NAORUZAN PRIJETI LJUDIMA??? ZATO STO ONI IZLAZE SAMO KAD TREBA UZETI 20 maraka ZA POJAS, ili te maltretiraju dok ne izmisle nesto da im platis, AKO NEMAS PISU TI KAZNU 100-300 maraka.

Hugo

>>Cekaj malo... 1.Covjek izasao sa puskom, presreo vozilo natjerao ga da ga odvuce do kuce gdje je uzeo jos oruzja, vozac prijavio policiji odmah. 2. Covjek opet otisao na iszo mjesto i puskom zaustavlja drugo vozilo i ubija djecaka? A ZASTO POLICIJA NIJE ODMAH IZASLA CIM JE OBAVJESTENA GDJE JE I DA NAORUZAN PRIJETI LJUDIMA??? ZATO STO ONI IZLAZE SAMO KAD TREBA UZETI 20 maraka ZA POJAS, ili te maltretiraju dok ne izmisle nesto da im platis, AKO NEMAS PISU TI KAZNU 100-300 maraka. ka Gagi<< A zasto taj covjek koji ga je dovezao do kuce da se jos naoruza (vela havle), nije pobjegao dok ga je cekao, i obavijestio policiju, nego ga je cekao?

u

Ne tako davno isti taj je sa komsijama na isti nacin mnoge bosnjake pobio, a sad kofol ne pamte. Izgleda da im pamcenje brzo lapi

Katy

Otkud dusevnom bolesniku puna kuca oruzja za Boga miloga????!!!

Guest

Četnička hajdučija

Gosto

Psihički bolesnik malo sutra! Hladnokrvni ubica i ološ! Kako je samo bio sposoban sve isplanirati i djelovati...i puna kuća oružja... Neka je dragi Bog na pomoći jadnim roditeljima.

NB

Sve je normalno u nenormalnoj republici! Kad ubija srbin srpsku djecu - budala! Ako ubija bošnjačku - heroj! Meni je žao djece čija god da su! Saulešće porodici.

Jole

Ma nemogu ti zlocinci dugo mirovati...valjda se zazelio krvi...koliko li ih je taj u predhodnom ratu potamanio samo bog dragi zna

Ask

Raspad sistema, nego ljudi naoružajte se puca se i zbog nesuglasica u saobraćaju.

Hugo

>>Sve je normalno u nenormalnoj republici! Kad ubija srbin srpsku djecu - budala! Ako ubija bošnjačku - heroj! Meni je žao djece čija god da su! Saulešće porodici. ka NB<< Tako ti je to nazalost. Kad je Oric masakrirao dijete od 7 godina, mnogima to nije znacilo nista. Tuga je kad nastrada bilo koje nevino bice bez obzira na vjeru, naciju, rasu, ali divljaci to nece da znaju.

@Jole

Ma nemogu ti zlocinci dugo mirovati...valjda se zazelio krvi...koliko li ih je taj u predhodnom ratu potamanio samo bog dragi zna ka Jole Pa zato mnogi idu u Avganistan da ratuje da ubija sječe glave. Il vrši samoubilačke napade po Evropi

/ Najnovije