Snimak hapšenja dvojice lopova u BiH: Penzioneru u Zagrebu ukrali Mercedes vrijedan 400.000 KM

7
Radiosarajevo.ba
Snimak hapšenja dvojice lopova u BiH: Penzioneru u Zagrebu ukrali Mercedes vrijedan 400.000 KM
Foto: Printscreen / Snimak hapšenja

Nakon što je policija u srijedu, 8. marta u večernjim satima uhapsili Milana Ćosu i Aleksandra Marića osumnjičeni za krađu skupocjenog Mercedesa, kao i ilegalni transport iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu, objavljen je video njihovog privođenja.

U blizini Laktaša policija je pronašla skupocjeni Mercedens benz AMG GTR vrijedan oko 400.000 maraka, a koji je prije mjesec dana ukraden na području Hrvatske.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS navode da su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave Banja Luka pronašli vozilo Mercedes-benz, tip AMG GTR, bijele boje, kabriolet, procijenjene vrijednosti preko 200.000 eura, a koje je u periodu od 11. februara do 21. februara od strane nepoznatih osoba ukradeno na području Zagreba.

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Krađa skupocjenog sportskog Mercedesa u Zagrebu i njegov transport u Laktaše je do detalja bilo isplanirano, ali su inspektori otkrili i uhapsili kradljivce.

Lopovi su provalili u kuću dok je vlasnik kuće i vozila najvjerovatnije bio na putu. Vlasnik Mercedesa je zagrebački penzioner (81), a lopovi su tom prilikom iz kuće ukrali veću količinu zlata, kao i ključ od automobila. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije